Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at livet mitt er skikkelig kjedelig og føler meg trist.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er ei jente på 17 år. går på første året på videregående. føler at livet mitt har forandret seg drastisk på en kort periode eller så overdriver jeg bare. var så gode venner med de gamle klassekameratene mine fra 10 klasse, men nå så snakker jeg så vidt med de i klassen. kun hvis det er noe jeg vil ha svar på. føler at livet mitt har blitt skikkelig kjedelig, det er ikke det at jeg ikke har noen å være med, men jeg bare føler at selv om vi henger sammen så er det bare skikkelig kjedelig. føler heller ikke at jeg er deprimert men mer trist, kan plutselig begynne å grine på dagen pga dette. føler ikke at jeg kan snakke med noen om dette fordi dette ikke er så "seriøst"

SVAR

Besvart 28.02.2018 11:53:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle