Hopp til hovedinnholdet

Vennene mine baksnakker meg og jeg blir alltid lei meg. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er ei jente på 14 år som sliter skikkelig og virkelig trenger hjelp. Vær så snill hjelp meg? Jeg vil ikke til skolen og om morgenene så er jeg så lei meg og får tanker som er trist og som jeg ikke bør få. Jeg tenker på masse rart og blir lei meg allerede da. Også når jeg er på Skolen og de vennene jeg har baksnakker meg og de snakker om ansiktet mitt og at den har blitt radar og rare. De tre står i en klump å snakker og tror jeg ikke hører det. Også senere later de som ingenting og kommer til meg men jeg er alltid lei meg. Jeg vil ikke snakke med en lærer for tilfelle om den læreren sier at det var jeg som sa det også vil ikke de være vennene mine lenger. Jeg vil være vennene dems men at de ikke baksnakker meg. Jeg har det alltid dårlig. Plissss hjelp meg

SVAR

Besvart 03.03.2018 22:34:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle