Hopp til hovedinnholdet

Har en kjæreste som er 2 år eldre, muslim. Hvordan si det til foreldrene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Først vil jeg si at jeg er i en veldig komplisert situasjon og jeg trenger virkelig råd! Jeg har en kjæreste som er 2 år eldre, muslim (jeg er selv kristen) men født i Norge, og jeg elsker han virkelig. I tillegg bor han 14 timer unna meg. Vi har møttes og sånt i hemmelighet, men problemet er at mine foreldre ikke vet om han. Jeg vil gjerne si det til dem, men er veeeldig redd for negative reaksjoner (noe jeg vet kommer fordi mine storesøstre har hatt litt lignende situasjon). Hvordan kan jeg forberede meg eller si dette til foreldrene mine sånn at jeg har en sjans. Jeg vil virkelig se han oftere (ferier/helger), siden han bor 14 timer unna, og da føler jeg at jeg må fortelle foreldrene mine hvis dette skal være mulig. Foreldrene hans vet om meg altså, men mine foreldre ikke for jeg vet de ikke kommer til å reagere så positivt. Jeg er ikke den typiske jenta som har guttevenner og er da redd for at de bare kommer til å si at jeg ikke kan treffe han..... Noen gode råd?

SVAR

Besvart 03.03.2018 09:10:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
account_circle