Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg lurer på hvor langt man må for at zopiclone/imovane er reseptfritt?

account_circle

SPØRSMÅL

heij...
Jeg lurer på hvor langt man må for at zopiclone/imovane er reseptfritt jeg! Er det reseptfritt i sverige? eller må jeg lenger unna??
Går på det daglig fordi jeg ikke får sove... Men nå har det blitt no kluss med regninger så jeg får ikke fått ut resept her før det er ordna! Så jeg lurer på hvor jeg kan få kjøpt det eller om det går ann å bestille på nettet ell no og om dere isåfall har link til en side=)


account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer