Hopp til hovedinnholdet

Kordan kan eg greie å slutte med kutting og kordan seie det til foreldrene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heia, eg kutter meg sjøl. Når eg har det vanskelig. Og tungt. Eg har løst til å slutte for eg veit at det er dumt. Men det e vanskelig. Har dokker nokken forslag til kordan eg kan greie å slutte? Eg lure også på kordan eg skal seie det til foreldrene mine. I påsken ska me reise bort og da kommer eg tell å gå med t-skjorte. Eg har arr på armen så dem kjem tell å sjå det. Så eg tenkte at eg burde si det. Men eg veit ikkje kordan. Tenk om dem blir sure liksom? Og e det noka å gjere for at arran ska gå vekk? Og må man smøre med nokka krem eller noka? Beklage for ei lang melding. Håpe på svar raskt:)) hilsen meg

SVAR

Besvart 09.03.2018 16:51:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle