Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp! Jeg sliter med angst og depresjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trenger hjelp! Jeg sliter med angst og depresjon. Dette er helt grusomt! Jeg er kjempe trøtt, sliten og trist nesten hver eneste dag, verst er det når jeg er alene hjemme. Jeg klarer ikke å gjøre lekser når jeg kommer hjem pga av trøtthet. Og jeg pleier alltid å sitte i senga å se på TV hver eneste dag, men det er fordi jeg ikke orker å gjøre noe. Jeg klarer ikke engang å se for meg en fin fremtid for meg selv. I tillegg synes jeg at det er utrolig vanskelig å vise følelser og å ta i mot følelser. Det er vanskelig for meg å si til bestevenninna mi at jeg er glad i henne.. Jeg har irritabel tarm og pga av dette har jeg fått angst for å sitte i et klasserom der det er trangt og helt stille, fordi det var en episode der noe skjedde og jeg følte meg kvalm og innesperret. Det føltes ut som om at jeg skulle dø.. Jeg blir alltid utrolig emosjonel rundt tentamensperioden fordi jeg gruer meg til å sitte i klasserommet, det føles ut som om at jeg dør innvendig, det er en helt grusom følelse.

SVAR

Besvart 16.03.2018 16:00:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rett til tilrettelegging av prøver og eksamen

Allergi eller senebetennelse i armen? Behov for bestemte hjelpemidler for å gjennomføre eksamen? Skolen plikter å hjelpe deg med tilrettelegging på prøver og eksamen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
account_circle