Hopp til hovedinnholdet

Hvordan glemme en gutt?  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan kan jeg glemme en gutt jeg ER FORELSKET I, han vil ikke ha kjæreste fordi han er kust fra siste gang han likte noen.jeg elsker han, men jeg vil ikke, jeg kan ikke, det går bare ikke, men han er alltid foran meg hvordan kan jeg slutte å like han? jeg er veldig dum fordi jeg flørter med han fooooooooor myyyyyyyye uten å merke det. Hvordan skal jeg slutte å tenke på han? hvis han er overalt? jeg sover kl 5 fordi jeg tenker på han og våkner tidlig pga av at han er i min hjerne....han har den fineste kroppen noen sinne og legger alltid ut på sosiale medier, jeg har en følelse på at jeg MÅÅÅ SE hvert 5. sek men jeg vet jeg MÅ glemme han. Hele kroppen min er sliten pga av han, det gjør fysisk vondt i hjerte og i magen. han ser ikke på meg sånt, jeg vil heller ikke han skjæreste nå, men jeg kan ikke glemme han, og jeg er bare for sliten , jeg snakkermed vennene mine men det hjelper ikke, hvordan kan jeg glemme han, jeg er seriøst desperat fordi hele kroppen min er sliten av dette

SVAR

Besvart 19.03.2018 13:05:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle