Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kunne dere forklart meg konkret hvordan utredning til ADD fungerer?

account_circle

SPØRSMÅL

jeg hadde en utredning for dysleksi, og de konkluderte med at jeg ikke har dysleksi, men ekstremt dårlig konsentrasjon og hukommelse. noen fortalte meg at det kanskje kunne være ADD. spes. ped. på min skole sa da at dette var noe jeg evt måtte ta med legen min og ikke noe hun kunne hjelpe med. jeg har alltid vært flink på skolen og fått gode karakterer, men de siste årene på ungdomsskolen og videregående har jeg slitt med å fokusere og har blitt fort sliten. selvom jeg følger med i timen, klarer jeg ikke huske noen verdens ting etterpå hvis noen spør meg. jeg kunne godt tenke meg å utredes for ADD, men hater å gå til legen og svimer av hvis jeg ser en sprøyte. kunne dere forklart meg konkret hvordan utredning til ADD fungerer? har prøvd å søke det opp, men finner ingen detaljerte beskrivelser. er det fysiske eller psykiske tester det går ut på? og hvor lang tid tar det ogsånn?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer