Hopp til hovedinnholdet

Jeg orker ikke å leve lenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg orker ikke å leve lenger. Jeg går til psykiater hver uke, vi har god kommunikasjon og han vet hvordan jeg har det. Men jeg klarer ikke å leve slik lenger. Denne depresjonen føles endeløs og jeg tror ikke jeg klarer meg stort lenger. Jeg greier ikke å snakke med noen andre uten om timene mine (noe jeg vet jeg burde og har prøvd), og nå har jeg ikke mer å gi. Jeg føler meg så alene selv om jeg har mange som er glad i meg. Det er uaktuelt for meg å kontakte krisetelefon for å få hjelp, så lurer jeg på hva annet jeg kan gjøre? Jeg orker ikke å være sosial, gå på skolen, spise eller stå opp lenger. Alt er mørkt og alt jeg gjør er å være redd og bekymre meg. Er så sliten og lei av et år med å ha det så ille. Så nå skriver jeg her for å høre om det finnes noe jeg ikke allerede har prøvd som vil kunne hjelpe meg.

SVAR

Besvart 21.03.2018 20:55:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle