Hopp til hovedinnholdet

Ej kan bli veldig fort påvirka å sjalu å det e ej drit leid av.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei <33 ej kan bli veldig fort påvirka å sjalu.... å det e ej drit leid av å vil få vekk.... på sjalusi blir ej påvirka me at vist eine bestevennen min e med nokon andre av vennene mine...... å vist nokon sei noko negativt om ein venn so begynne ej å bli leid av den vennen å vil ikkje vere med h*n... ej e veldig redd for at dej andre vennene mine ikkje vil verre med mej lenger om ej e me ho (ej he blitt mobba før) ej e også redd for å vere mej sjøv for ej e redd for ka andre folk synst om mej å ej e redd for at dej ikkje lika mej for den ej e.... slite også ganske med selvtelitten..... har mistet alt håret å har ganske kort hår (har kreft) so blir ganske ofte spurt om ej e jente eller gutt.... so då dette den bare meir å meir ned..... håpe på svar trenge det virkelig no (!!)

SVAR

Besvart 23.03.2018 16:26:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle