Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ganske bekymret og redd for meg selv, søskene mine og moren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en jente på 15 år og bor sammen med mammaen min og alle søskene mine. Vi er alle ganske traumatiserte etter noe som tidligere har hendt under oppveksten vår. Problemet er at alle sammen er ganske triste og lei seg hele tiden pga hva som tidligere har skjedd og det gjør at det aldri blir noe bra stemning hjemme og at alt føles så rart. Jeg er ganske beskymret over søskene mine og moren min spesielt siden noen av dem gjentatte ganger har sakt at dem ønsker og skal ta livet av seg, noe jeg blir ganske redd av å høre. Jeg har også flere ganger tenkt og ønsket å ta mitt eget liv siden jeg er så lei av alt. Jeg er ganske glad i alle sammen og ønsker ikke at noen av dem dør. Jeg er ganske bekymret ovenfor alle sammen og føler meg redd hele tiden. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 30.03.2018 13:47:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
account_circle