Hopp til hovedinnholdet

Sliter med depresjon og selvskading. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har det utrolig tungt nå og jeg sliter trolig med depresjon og jeg selvskader meg. Jeg kutter meg selv hver eneste dag og er deprimert hele tiden. Jeg føler ikke at jeg er verdt noen ting og jeg hater meg selv Jeg sliter med å få sove, ingen enerig, spiser lite eller overspiser/ trøstespiser, Redusert aktivitetsnivå, Dårlig selvfølelse og selvtillit. Er dette her depresjon, hva tror dere ( Vet dere ikke kan gi noe diagnose) Hva burde jeg gjøre? ett svar betyr kjempe mye Hilsen jente 13 år

SVAR

Besvart 01.04.2018 18:59:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle