Hopp til hovedinnholdet

Æ føle æ har masse problema rundt mæ

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Æ er en jente på 18 år som treng hjelp. Æ føle æ bare har masse problema rundt mæ, nåkka som gjør hverdagen vanskelig. Før det første så er det problema på folkehøyskolen æ går på, æ føle bare at lærern min ikkje vil høre på mæ, og æ føle han bare undervurdere mæ. Han snakke til de andre som dem er nåkka og at dem er bra, men når han snakke til mæ så er det som om æ bare er en kjedelig og udugelig person førr han. Og det gjør mæ først og fremst forbanna, også deprimert etter der igjæn. Og førr det andre, så har æ litt problema med en gutt æ snappe/chatte med. Og æ føle at æ ikkje har så mye å snakke med han om. Og æ har spurt han om æ e kjedelig å snakke med osv, og han svare jo alltid nei, men æ føle at det er nåkka. Æ blir sint og ja han får høre ifra mæ, æ kjæfte ikkje på han da, men æ er seriøs med han. Også er det det samme, æ blir først forbanna, også begynne æ å gråte tel øyan mine e heilt knallrød etterpå. Også blir forbanna når han er med eller snakke me andre jenter.

SVAR

Besvart 03.04.2018 18:11:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle