Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan man drikke alkohol når man bruker antidepressiva?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 19 år som sliter med angst, depresjon og anoreksi. I forbindelse med dette har jeg fått medisiner jeg går på. I bruksanvisningen står det at det ikke anbefales å drikke alkohol sammen med tablettene, jeg er ute å drikker og fester nesten hver helg sammen med venner. Jeg lurer egentlig på hvorfor dette ikke skal blandes, altså litt mer spesifikt hva som kan skje. Og er det veldig farlig å blande antidepressiva og alkohol ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer