Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil slå opp med kjæresten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okay, så jeg vil slå opp med kjæresten min. Og har prøvd lenge, men han klarer alltid å få meg tilbake. Han får meg til å synes så synd om han, så jeg kan ikke gå fra han, men jeg er ulykkelig.. Han er voldelig.. jeg har blåmerker på kroppen etter krangler.. åg alle sier at jeg må slå opp, men hans liv er ikke så bra akkurat nå, men jeg vil være lykkelig.. men jeg vil også at han skal være lykkelig.. han sier han skal drepe seg selv hver gang jeg slår opp, selv om jeg vet at det bare er noe han sier for å få frem et poeng, men fremdeles.. Jeg har slitt med depresjon i snart fire år, og han gjør det ikke bedre med å kjefte å slå meg hver gang jeg gråter for «ingenting».. Han bor hjemme hos meg og moren min, så det er umulig å få tid til mine egne venner uten at han skal bli med.. Hvordan kan jeg fikse dette?

SVAR

Besvart 08.04.2018 00:13:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle