Hopp til hovedinnholdet

Sur, sinna og lei meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har merket at det skal lite til for å få meg sur/lei meg. Dette har pågått en stund. Sinne går spesielt utover mamma. Jeg klarer ikke å kontrollere sinnet mitt når det blir sånn og på grunn av at jeg er sinna hele tiden blir jeg lei meg over min egen oppførsel. Jeg føler aldri jeg blir sett i sosiale sammenhenger og trives heller ikke stort på skolen. Jeg hadde mange venner før, men når jeg begynte på videregående bare forsvant alle. Dette har vært vanskelig for meg å takle. Jeg har over lenger periode følt meg utrolig ensom. Opp i alt dette så er det mye skolearbeid og jeg klarer aldri å slappe av. Det er lurer på er om dette kan være grunnen til sinne og hva jeg kan gjøre med det.. Jeg orker snart ikke mer og får bare mindre livsglede.

SVAR

Besvart 14.04.2018 22:32:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle