Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skal stikke av med en veninne. Jeg føler meg fanget, innestengt, foreldrene mine kontakter andre foreldre for å dobbeltskjekke hvor jeg er. Jeg føler at ingen forstår meg. Jeg vil bare vekk fra alt lg alle. Jeg føler ikke at jeg får levd livet mitt, men det vil jeg om jeg drar. Vet dette er «dårlige « grunner. Men det betyr mye for meg. Jeg har et godt forhold til foreldrene mine. Men fordet, jeg vil ha litt frihet, leve litt, jeg har alerede gitt opp livet mitt, så hvorforikke bare gjøre d jeg vil. Et annet spm jeg har er: hva skjer om jeg drar? Kan politiet spoe en avskrudd tlf? Er fortsatt uskkker på om jeg tør.... hilsen jente som blir 16 i år

SVAR

Besvart 13.04.2018 10:39:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle