Hopp til hovedinnholdet

Jeg trives ikke så godt på skolen fordi jeg føler at lærerne ikke liker meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år og går i 7. Klasse. Vi har 3 kontaktlærere på trinnet og 3 faglærere. Jeg trives ikke så godt på skolen fordi jeg føler at lærerne ikke liker meg så godt, de er ikke rettferdige i timene og de har alle 3 favoritter hver. Alle deler på en favoritt som heter Tom, han har rømt med familien sin fra Syria til Norge, han bor i fosterhjem og besøker ofte faren sin. Siden Tom har opplevd veldig mye som krig så er det som om lærerne ikke tørr og kjefte på han! Så isteden for å kjefte på han så kjefter de på andre, som regel meg og vennene mine uten at vi har gjort noe galt. Tom begynner alltid og gråte når vi snakker om krig i timen, men når vi er uten lærere til stedet så tuller han med krig,drap,narkotika osv...han er også veldig slem mot meg og mine venner. Min far døde da jeg var 5 og det gjør Tom stadig narr av uten at lærerne bryr seg! Jeg orker snart ikke høre på at Tom slipper unna trøbbel og blir behandlet bra mens jeg veldig dårlig, hva skal jeg gjøre???

SVAR

Besvart 17.04.2018 21:43:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle