Hopp til hovedinnholdet

Kroppen min gjør vondt og jeg har vært syk i 4 uker, hva feiler det meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vil snakke om at hele kroppen min gjør vondt altså jeg har ikke noe energi i meg jeg er helt slapp og når jeg så vidt klappet så får jeg vondt altså hvis jeg bare klemme råd den ene fingern min så gjør det vondt og jeg vil vite hvrofor jeg er helt lei av det jeg føler at jeg har en sykdom eller det er noe galt med meg jeg har vært syk i 4 hele uker og blir ikke frisk jeg har hatt forkjølelse og det er helt dritt. Akkuratt nå når jeg skriver bli jeg så sliten og det er det. Før da jeg dro til ss med venner så kunne jeg gått i flere timer nå så klarer jeg ikke å gå i 20 minutt engang jeg bare presser meg selv til å gå men det er så drittt. Jeg bare vet ikke hva som feiler meg og jeg vil vite det forsi at jeg er helt slått av liksom det er ikke den personene jeg er. jeg har snakket med mamma og hun har ringt til legen men vi har ikke fått time ennå og så idet siste har jeg hatt vondt i magen sykt jeg vet ikke hvrofor men ja. Veier 38 og er 150 høy.

SVAR

Besvart 19.04.2018 22:35:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle