Hopp til hovedinnholdet

Min venninne har det vanskelig og vil ta selvmord.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! En venn av meg ble nylig fesket av foreldrene sine når hun så på porno og hun fortalte dem at hun hadde holdt på dette ganske lenge nå. Hun fortalte meg om det i går og hun sa til meg at foreldrene hennes er nå ganske beskymret for henne og kanskje har tenkt å snakke med noen spesialister. Siden at de menere at hun har blitt på en måtte sexavhengige og dermed trenger veldig mye hjelp for å komme tilbake til et normalt liv. I tillegg til sa hun til meg at foreldrene hennes nå har mistet den tilleten de hadde til henne og hun ber meg om hjelp og hun er veldig skamet over det hun er gjort og hver gang jeg ser på henne ser hun helt borte ut og forteller meg stadig vekk at hun hatter seg selv for å ha drevet med dette i lang tid. Hun mener også at hun er en som har gjort en friktelig sin og ansere seg selv som en krimmenel person og hun fortalte meg at hun ikke kommer aldri til å tilgi seg selv igjen for dette og ønsker gjerne å ta selvmord.

SVAR

Besvart 23.04.2018 12:54:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle