Hopp til hovedinnholdet

Jeg snakker ofte til meg selv. Ikke sånn inni hodet mitt, men høyt.Av og til så merker jeg at noen går forbi meg og ser rart på meg. Jeg er en normal jente, men jeg bærer på mange tunge følelser. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 13, blir 14 om noen måneder. Jeg snakker ofte til meg selv. Ikke sånn inni hodet mitt, men høyt. Når jeg fekk går til skolen så snakker jeg høyt til meg selv om hva jeg skal gjøre i dag, følelsene mine osv. Er dette normalt? Jeg bruker også å bare rope høyt når jeg er hjemme alene og bare snakke med meg selv. Jeg føler at det er litt rart, men jeg er så usikker på om jeg er gal eller bare ensom. Av og til så merker jeg at noen går forbi meg og ser rart på meg. Jeg er en normal jente, men jeg bærer på mange tunge følelser. Håper å få svart snart (:

SVAR

Besvart 26.04.2018 23:47:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle