Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter etter å sluttet med nettspill. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vet ikke helt hvor eg skal begynne, men iafall for 2år siden begynte mitt å snu helt. Helt siden eg var en liten gutt var eg veldig "kreativ" og full av liv, og fikk hver og en mann til å le. Var utrolig flink sosial og gjorde det bra på skulen, karakter messig. Men for nesten 2år siden, stoppa det helt. Venne gjengen min, begynte med et rolle spille, som eg og begynte med. Ble totalt avhenging av det, da mener eg seriøs avhenging, spilte det hele tiden. Sov bare 4timer om natten, pga satt alarm klokken på rundt halv fem sånn eg kunne spille det før skulen. Og når eg kom hjem fra skulen spilte eg det helt til eg la meg, eg stoppa å ta kontakt med kompisa, var en og sjelden gang eg ble med på link. Det ble så gale eg stoppa å spisa middag og, bare spiste snop, eneste eg spiste, kanskje en og annen gang en skive, men ikke ofte. Skolen ble det ille med, og ble mindre og mindre sosial. Stoppa å komma med sånne "morsomme" komentarer i timen osv.. innestengte meg helt. Mista venna og. Brukte rundt 24 000kr på spillet totalt før eg klarte å slutta for 3uker siden, tok mye av disse pengene av far min sitt visa kort uten lov. Men nå som eg er tilbake til denne verden, har eg nå sett eg har fucka opp alt. Har 1kompis igjen, karakterene er drit, er full av selvmords tanker.

Har sterke humør svinginger og, i et sekund kan eg være helt på bånn, snakke drit om meg selv, slå meg selv i veggen eller noe lignende, men etter kanskje høyest 5min kan eg være full av energi og happy som bare faen, og tenke "nå skal eg begynne å trene, å gjøre det bedre på skulen", da går eg som oftest ned og tar kanskje 30 tabblettter med tran, drikke 3 rå egg, lage en skive med noe drit sunt på,selv sunne ting som ikke hører til på skiven, dette varer høyst 5min. Så jevner det seg ut.. Har sånne svingdinger 2-3 ganger dagen.
Er lite sosial nå, har problemer med å snakke med fremmede personer, ordene "hakker" og detter helt ut. Har liksom lyst å si noe, men for ikke til å si det på en måte. Karakterene går det rett til helvete med, fra 5,3snitt på ungdom skulen helt ned til 2,6 i snitt på almen. Har fått store kosentrasjons vansker. Er også undervektig bmi på 17,( fatter ikke hvorfor, spiser som en hest og er ikke så mye aktiv). Spiser veldig mye usunt for det meste, spiser ikke middag eller noe, bare snop og et par horn med ost og skinke på skulen.

vil også tilføye noe fra barndommen, har blitt misbrukt seksuelt av en 7år eldre nabo gutt, fra eg var 5år til eg var 8år. Foreldrene mine skilte seg når eg var 7år, ble stort spetakel mye rett saker, den ene foreldren angrep med kniv og prøvde å kjøre ned den andre, det endte med at vi flytta når eg var 11år, fikk fort mange venner på den plassem vi flytta til (faktisk på første dag), men som sagt mista de og. Er vel deprimert og, men har mange opp turer om dagen hvor eg er i hundre. Har endel problemer, men bryr meg fint lite om de egentlig, bryr meg for det meste av andres problemer for å være helt ærlig. Er veldig stygg med folk over nette og, snakker fryktelig med folk, på en ondskapsfull måte, går ikke direkte som "fuck deg" ellrr noe sånt, men snakker fint med de en liten stund, men så klikker det noe for meg, så sier eg ting eg ikke burde si..

Har nå tenkt å gjøre noe med det, men vet ikke helt hva eg skal og hvor eg skal begynne, hvert på BUP, når eg var liten, men å gå eller ringe til noen om psykologisk hjelp er uaktuelt, tør knapt å vise tryne mitt ute. Tenkte kanskje du hadde noen tips om hvor eg kan begynne? som f.eks vis det funker å spise noe som kan være bra for humøret, eller noe oppleg eg bør gjøre. Takler ikke å gå til en face to face samtale, eller å snakke med noen over tif. og btw er det farlig å ta over 30 tran tabletter på en gang?, stor lzzm max 2.. Og klarer du eventuelt å fatte hva som er galt med meg og? trur eg ikke har depresjon siden mine gode oppturer, og det er altfor store svinginger for å være manisk depresjon. Har fatta eg har sosial fobi, men har nok noe mer og (:

OBS! kan være det ble litt rotete, siden eg kom på noen ting underveis og tilføyet de i innlegget litt rotete.
Takker for fremtidig svar.

SVAR

Besvart 22.02.2009 16:06:34
account_circle