Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor reagerer jeg sånn når ikke noe alvorlig skjedde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For 1 år siden var jeg på en fest med noen venninner og gutter som var 4-5 år eldre som jeg ikke kjente. De andre kjente noen og gikk andre plasser å snakket med dem. Jeg ble sittende i en sofa med 8-10 eldre gutter. En av dem spurte flere ganger om jeg hadde blitt voldtatt mens han strøk meg på låret og prøvde og få meg på fanget hans. Det at han spurte om jeg hadde blitt voldtatt samtidig som han strøk meg på innsiden av låret flere ganger helt opp gjorde jeg ble livredd for at det skulleskje meg. Jeg prøvde få meg bort men han holdmeg fast. De andre satt rundtog lo. Jeg føltemeg hjelpesløsog alene. Tilslutt fikk jeg komt meg bort mot toalettet der han kom etter å strøk meg på armenemens han prøvde å låse ossinne. Jeg klarte å komme megbort å startet å gråte, jeg fikk meg bort frafesten men følte meg utrygg og nedverdiget. Sidenden gang har jeg vært så redd for å feste for å skulle bli voldtatt, før likte jeg festing. Hva skjedde og hvorforreager jeg så når ikke noe alvorlig skjedde?

SVAR

Besvart 29.04.2018 11:04:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Voldtekt - vanlige reaksjoner

Dette er først og fremst skrevet for deg som har opplevd å bli voldtatt. Her kan du lese om vanlige reaksjoner på en slik hendelse. Du får også gode råd om hva som kan være til hjelp på kort og lang sikt.

 

Les mer
account_circle