Hopp til hovedinnholdet

Han klikker om andre gutter ser på meg, jeg får ikke gå i kjole, skjørt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har nettop fylt 16 for ikke så lengesiden og har en kjæreste som bli 18 i August! Jeg er super glad i han, superforelsket i han, hadde gjort nesten alt for han! MEN! Han er veldig sånn følsom og jeg er redd for å gjøre noe galt, han klikker bare om andre gutter ser på meg, jeg får ikke gå i kjole, skjørt, shorts som jeg savner, variasjon fra bukse hadde vært ganske greit, han blir sur når jeg har på trange klær, og vi begge ender opp deppa av det, jeg har lyst til å gå i det jeg vil, men da ender han opp med a true eller å bruke hersketeknikker på meg, og han snakker heletia om sex og at jeg burde gjøre det og det med han, jeg blir så lei av at han bare vil ha sex og skal bestemme hva jeg får gå i, hva skal jeg gjøre? Han sier jo han kommer til å drepe segselv om jeg forlater han!?

SVAR

Besvart 29.04.2018 06:44:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Kristoffer blir sjalu og sint når kjæresten skal på fest

Kristoffer er veldig glad i kjæresten sin Anne. I det siste har de gjort ting hver for seg, da føler Kristoffer seg utrygg og blir redd for å miste henne.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle