Hopp til hovedinnholdet

Føler seg deppa. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har ikke hatt det så bra de siste månedene. Jeg vet at alle har dårlige dager, men i det siste har jeg hatt flere og flere av disse. Jeg er ikke helt sikker på hva dette kommer av. Jeg pleier å bli nedfor når jeg ikke får oppmerksomhet fra han jeg liker, og det er flere andre ting som er veldig vanskelig å forklare. Jeg gråter besten hver dag og føler livet mitt har forandret seg mye, selv om det egentlig ikke har vært en så stor merkbar forandring. Jeg trenger egentlig bare noen støttende ord og råd.

SVAR

Besvart 08.05.2018 08:43:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle