Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært lei meg i en god stund nå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 14 år og jeg har hvert lei meg i en god stund nå. Jeg har tatt mange depresjonstester og får som regel at jeg har en alvorlig depresjon. Jeg har en kjæreste. Vi hadde det veldig bra, men kan nok si vi har nådd bånn nå. Og jeg orker ikke mer nå. Sånn som vi har det nå gråter heg hele tiden. Kan dere vær så snill å hjelpe meg. Vurderer å slå opp. Vi snakker nesten ikke sammen. Jeg er lei meg hele tiden.

SVAR

Besvart 12.05.2018 06:47:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle