Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt selvmords tanker... Jeg har også sluttet å spise så mye...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mammaen min har lite penger, og har så vidt rå til å betale mat, regninger, strøm og busspenger, og hun bryr seg om meg. Pappaen min kjøper alt han har lyst på og driter i penger, nesten vær dag så krangler vi og kjefter på hverandre. Jeg har to søsken, den ene sitter bare på rommet sitt og spiller på dataen eller TVen. Den andre er frekk og slem mot faren vår, mens mot moren vår så er h*n snill og hyggelig. Jeg lyger til foreldrene mine om att jeg har ondt i hodet, slik at jeg slipper skolen. Jeg gjør det for å kunne være for meg selv. Selv om moren min, jeg og de to søsknene mine vil bo likt hos begge av foreldrene mine så bestemmer faren vår at vi ikke skal det. Jeg har også begynt og like noen midt opp i det styre her. Jeg har bare lyst til å dra hjemme fra. Jeg har hatt selvmords tanker... Jeg har også sluttet å spise så mye, det eneste jeg spiser i løpet av en dag er frokost, litt middag og av å til kveldsmat. Er det noe jeg kunne gjort for at noe skal bli bedre.

SVAR

Besvart 13.05.2018 20:33:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle