Hopp til hovedinnholdet

En gutt begynte å klå på meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og jentene hadde nash, der det kom noen gutter. Det var sykt gøy og vi drakk. Senere på kvelden (på morgenen) dro jeg og en gutt opp for å legge oss, da vi senere hadde sex. Det var både jeg og han med på. Vi blir vekket at kompisen hans og gutten som jeg sov og hadde sex med går ned på do og gjør sitt. Kompisen som vekket oss begynner å klå på meg etter at jeg antall ganger hadde sagt jeg ikke ville. Han begynner å ta på puppene og rompa mi, selv når jeg sa nei. Han begynner å gå nei mot tissen min og prøver å stappe inn fingrene, noe jeg ikke synes var greit. Ropte på hjelp, men ingen kom. Jeg synes ikke dette var greit. Det var ikke voldtekt, men føltes nesten ut som det. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 14.05.2018 23:11:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle