Hopp til hovedinnholdet

Selvskading uten grunn, ditcha av venninnen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

drev med selvskading før uten noen spesiell grunn. vennen min oppdaget det, og trakk seg unna. hun ble kald og slettet alle bilder av oss to sammen. hun sa at vi ikke skulle være venner lengre. men i starten så prøvde hun å bry seg. men så bare ditcha hun meg. jeg konfronterte henne og sa at jeg aldri noen gang skulle gjøre det igjen. så ble vi venner igjen. men jeg har gjort det en sjelden gang etter det på steder hun ikke kan se. skjønner ikke hva som er så galt med selvskading når 1) det hjelper. 2)du vil ikke dø, du skader deg ikke så mye at du dør. 3) du velger det selv. jeg gjør det ikke lengre, bare en ørliten ufarlig skratsj noen steder. ikke noe farlig. har det bra, eneste er at jeg har et komplekst forhold til den vennen jeg snakket om. vi er gode gode venner men , føler at jeg er den eneste som følger opp og at hun ikke bryr seg om meg på ordentlig.

SVAR

Besvart 19.05.2018 16:41:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle