Hopp til hovedinnholdet

Slit veldig med ein vond følelse inni meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg sliter veldig med ein vond følelse inni meg. Eg veit ikkje kva det er og det kjeme ofta fleire kvelder på rad. Eg vert liksom veldig sliten. Eg begynner ofte å grine, og sitte på romme mitt til langt på natt. Eg har ingen anelse på kva som kan gjere det. Eg vert berre veldig deprimert heilt plutselig. Eg mangen ganger når eg slit om kveldene lager eg som om eg er sjuk dagen etter på slik at eg slepp skulen. Det er ein følelse som eg heilt forferdelig å ha når eg er på skulen.

SVAR

Besvart 20.05.2018 17:20:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle