Hopp til hovedinnholdet

Store brune flekker på kroppen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 20 år som sliter svært mye med store brune flekker på kroppen. Disse flekkene finnes stort sett på mage og rygg og gjør at jeg ikke tørr å kle av meg feks når jeg skal på stranden. Jeg har alltid vært en person som blir svært raskt brun og holder lenge på brunfargen, nå derimot blir jeg bare flekkete og det ser rett og slett helt forferdelig ut. Det er spesielt mellom brystene og ned til navelen og flekken er formet som en stor vase som starter tynn men som blir tykkere nederst. Og rundt denne flekken er det småe runde flekker. Jeg har oppsøkt fastlege men han sa det ikke var noe han kunne gjøre, han såg ikke på de og han tok heller ikke noen undersøkelser. Flekkene er kjempe hvite så de synes godt og dette har gått mye ut over psyken min og jeg sliter fra før av med angst så dette gjør det ikke akkurat bedre. Vær så snill og si at det finnes en løsning på dette og at det er mulig og fjerne. MVH Desperat jente

SVAR

Besvart 20.05.2018 11:27:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle