Hopp til hovedinnholdet

Sliter sosialt. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en 16 år gammel gutt som sliter veldig sosialt. Jeg kan ikke snakke med folk jeg ikke kjenner så godt uten å gjøre alt feil, og det føles ut som om andre vil like meg mindre fordi jeg gjør hver samtale klein. Jeg sliter med å få venner, jeg sitter å spiller dataspill 90% av dagen, og jeg klarer ikke å komme meg ut av huset for å møte folk fordi jeg har aldri hatt en grunn til å gå ut. Jeg har ikke folk å møte, vi har ikke noen steder å dra, og vi har aldri noe å gjøre så jeg ser ikke poenget. Jeg trenger virkelig hjelp.

SVAR

Besvart 21.05.2018 18:17:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle