Hopp til hovedinnholdet

Hei, Jeg har i det siste hatt store problemer med angst. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har i det siste hatt store problemer med angst. Jeg vet ikke hvilken type angst det er, men jeg tror det er panikkangst. Jeg er stadig veldig nervøs og bekymrer meg. Når jeg er veldig nervøs leder det til angst og jeg får hjertebank blir kvalm og må ofte spy. Det er en veldig ubehagelig følelse, særlig når jeg føler jeg må spy. Det skal bare en liten ting så får jeg angst og må gå min vei for ikke å spy blandet folk. Jeg kan også bli lei meg og føle meg skikkelig deprimert når jeg får litt angst. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 20.05.2018 12:11:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle