Hopp til hovedinnholdet

Sliter med angst og har vansker med å gå ut. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter med å finne en jobb på grunn angst og depresjon. Jeg prøver å hjelpe moren min men klarer ikke. Familien sier at jeg må skaffe en jobb får å klare meg selv men jeg klarer ikke jeg er redd får å gå ut. jeg tvinger meg selv til å gå til skolen hverdag.jeg pleier å si til moren min kan jeg få fri fra skolen men hun sier nei. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 21.05.2018 19:12:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vil snakke med noen for å dele tankene mine

Noen ganger er det vært fint å kunne snakke med noen andre enn venner. Det finnes voksne som har tid til å lytte.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle