Hopp til hovedinnholdet

Jeg og kjæresten er begge veldig sjalu.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vert sammen med kjæresten min i snart ett og ett halvt år nå, og blir bare mer og mer glad i han for hver dag som går. Problemet her er at vi krangler en del, og det vi krangler om er som oftest bare småting. Jeg er veeeldig sjalu å lar han nesten ikke gjøre noe, også omvendt.. jeg vil ikke være sånn å jeg vil kunne stole på ham, men det er bare jeg som er utrolig redd for å miste han.. jeg har tidligere og litt nå, slitt med spiseforstyrrelser, dårlig selvtillit og litt angst.. jeg ser veldig ned på meg selv og humøret mitt kan plutselig skifte helt.. hva kan jeg gjøre for å bli mindre sjalu og ikke så fort sint? Jeg har snakket med han om det og han sier at han aldri ville gjort noe mot meg, og per nå vet jeg egentlig det, så jeg skjønner ikke helt hva som feiler meg?

SVAR

Besvart 25.05.2018 01:00:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle