Hopp til hovedinnholdet

Er redd for at jeg skal få disse bildene imens jeg onanerer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter med tvangstanker, har ikke noen diagnose men alt tyder på at det er tvangstanker. Har snakket med paykiatriske sykepleiere og de mener også det, fordi jeg har symptomene. Jeg har tanker, og bilder og noen ganger impulser, jeg har nesten konstant angst. og tankene kommer tilbake hele tiden selv om jeg ikke vil. De er ofte sånn som «jeg er pedofil» «tenk om jeg er pedofil» og kan få bilder av hvordan jeg tror folk misbruker barn i hodet. Jeg vet at jeg ikke er pedofil, fordi dette var ikke en tanke jeg hadde før jeg så en krimepisode for ca 2 mnd siden. og barn har aldri vært en del av fantasiene jeg har når jeg onanerer osv. men jeg har alltid vært litt redd for at jeg kunne blitt pedofil. Men frykten for at det kan være sant er veldig ubehagelig. skal snakke med noen om dette, men jeg synes nå at det er ubehagelig å onanere, og er alltid redd for at når jeg er kåt så er det pga et barn. nå er jeg så redd for at jeg skal få disse bildene imens jeg onanerer.

SVAR

Besvart 26.05.2018 09:21:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tvangslidelser

De fleste som lider av tvang, har både tanker og handlinger som styres av tvangen. Man blir på en måte overstyrt av meningsløse tanker til å gjøre meningsløse handlinger.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle