Hopp til hovedinnholdet

Midt i mellom foreldrene mine sin krangling

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg står mist i mellom foreldrene mine sin krangling. Min mor sier at jeg burde snakke me faren min siden hun ikke selv orker å snakke med ham. De kommuniserer ikke og mener at det nesten er min feil at det er slik som det er. Jeg har alltid stått nær moren min og det er derfor hun støtter seg på meg, men det blir for mye for meg. Jeg prøver å si ting som skal hjelpe men det er ikke så godt likt og jeg får høre at jeg ikke er psykolog. Jeg er i midten av søskenflokken en mindre og en større.

SVAR

Besvart 30.05.2018 19:40:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle