Hopp til hovedinnholdet

Jeg viste meg litt naken fremfor kamera og angrer veldig, skader meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette men føler bare jeg må.Men jeg var så dum å viste meg litt naken fremfor kamera,viste bare kuken litt og det var veldig mørkt.Jeg viste meg fremfor en ukjent mann jeg ikke så ansiktet på en gang og han viste kuken sin også.Hadde ikke gjort dette på flere år, minst 3 år siden jeg viste meg naken på cam og nå gjorde jeg det en gang og har så dårlig samvittighet nå og litt angst.Jeg har veldig mye angst,så hater at jeg gjorde dette nå.Tror du denne utenlandsk mannen kan ha filmet meg i 1 min selv om det var veldig mørkt??Han hadde ingen mobil fremme men kan ha tatt på skjult filming på pc-en.Håper bare han ikke gjorde det, men sitter her med angst for det uansett.Jævla dritt liv,føles ut som allt gir meg angst. Jeg har aldri hatt sex enda heller og skader meg selv pga av det også,føler tiden bare går, tror det var derfor jeg gjorde dette igjen nå siden jeg er kjempe ensom.Jeg er homofil og 19år trang forhud, håper legen gjøre kan gjøre noe med det

SVAR

Besvart 31.05.2018 23:26:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle