Hopp til hovedinnholdet

Jeg viste meg litt naken fremfor kamera og angrer veldig, skader meg.

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei.Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette men føler bare jeg må.Men jeg var så dum å viste meg litt naken fremfor kamera,viste bare kuken litt og det var veldig mørkt.Jeg viste meg fremfor en ukjent mann jeg ikke så ansiktet på en gang og han viste kuken sin også.Hadde ikke gjort dette på flere år, minst 3 år siden jeg viste meg naken på cam og nå gjorde jeg det en gang og har så dårlig samvittighet nå og litt angst.Jeg har veldig mye angst,så hater at jeg gjorde dette nå.Tror du denne utenlandsk mannen kan ha filmet meg i 1 min selv om det var veldig mørkt??Han hadde ingen mobil fremme men kan ha tatt på skjult filming på pc-en.Håper bare han ikke gjorde det, men sitter her med angst for det uansett.Jævla dritt liv,føles ut som allt gir meg angst. Jeg har aldri hatt sex enda heller og skader meg selv pga av det også,føler tiden bare går, tror det var derfor jeg gjorde dette igjen nå siden jeg er kjempe ensom.Jeg er homofil og 19år trang forhud, håper legen gjøre kan gjøre noe med det

Besvart 31.05.2018 23:26
 

Svar
Hei gutt 19 år.

Takk for at du kontakter Ung.no.

Jeg forstår at du har det vanskelig og føler på anger og redsel om du har alle disse bekymringene og tankene om det du har gjort og hva du tenker kan komme til å skje med bildene. Og det er ikke bra at du skader deg selv når følelsene blir for vonde. Derfor er det bra at du tar kontakt for å finne andre måter å løse dine utfordringer.

Noen ganger i livet blir en fristet til å gjør ting en angrer på i ettertid. Det er helt vanlig og normalt. Da er det viktig å finne måter en kan snakke til seg selv, slik at en ikke skaper vonde følelser, men klarer å tilgi og trøste seg selv.

Jeg vet at det kan være vanskelig å få til, og spesielt om en bruker mye tid på disse vonde tankene uten å snakke med noen om det. Derfor vil jeg anbefale deg å ta en prat med noen voksne som kan hjelpe deg og gi deg trøst og oppmuntring. Det er lov å gjøre feil i livet, og skulle det skje noen i framtiden som en konsekvens av det som skjedde, så må du ta det som kommer. For det er litt unødvendig for deg å bekymre deg over ting som kanskje ikke skjer. 

Vi har laget noen artikler om hva en kan gjøre om nakenbilder av en selv havner på nettet og hvordan ting kan slettes. Les disse artiklene og vit hva du skal gjøre 

Så ta kontakt med helsestasjon for ungdom. Her kan du få snakket trygt med noen som har taushetsplikt. Sammen kan dere finne ut hva du kan gjøre for å unngå å skade deg selv når følelsene blir for vanskelige. Og du kan også få hjelp til å bli henvist videre til annen behandling om det er nødvendig.

På helsestasjon for ungdom finnes også lege som kan hjelpe og få deg henvist om du har problemer med trang forhud, les mer om dette i artikkelen jeg legger ved.

Ellers fant jeg endel andre artikler om tema du tar opp i spørsmålet ditt. Les artiklene og se om du finner noe der som kan være til hjelp.

 

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trang forhud

Boxershorts (colourbox.com)

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

Les mer

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Jente med mobil (www.colourbox.com)

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

Les mer

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente foran pcen (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer

Pass på hva du deler på nettet

Jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Vi er mer personlig og åpne på nettet enn noen ganger før. Husk på at det du deler kan slå tilbake på deg senere.

Av: Hanna, ungdomsjournalist for ung.no

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Selvskading - sett ord på det

Trist jente (colourbox.com)

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

Les mer

Ensom? Du er ikke alene!

Ensom gutt (colourbox.com)

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser