Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at folk bli lei av meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har alltid vært den «rare» jenta i klassen. Jeg hadde ikke mange venner på barneskolen, men når jeg flyttet på hybel til videregående fikk jeg flere, men er fremdeles «hun rare». Jeg føler at folk lett blir lei meg, noe jeg skjønner, siden jeg vet at jeg kan være hyper og irriterende, noe som gjør at jeg blir sur på meg selv. Jeg bor sammen med ei jeg ikke kjente før jeg startet på skolen jeg går på, og vi startet som gode venner, men i det siste føler jeg at hun begynner å bli lei av meg, hun gir på en måte små «hint» både til meg og til andre. Dette gjør at jeg blir veldig lei meg og når jeg vet at jeg irriterer flere personer, mister jeg somoftest kontrollen når jeg er alene. Da kan jeg sitte å strigråte på badet og kutte meg selv på leggene. Jeg vil ikke irritere folk og vil slutte å være så alt for hyper, hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 04.06.2018 11:27:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle