Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir stresset av å skulle velge utdannelse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 19 år. Jeg interesserer meg for historie, dans og pedagogikk. Jeg har vært et år på fhs der jeg danset. Men hva gjør jeg nå? Jeg får nesten panikk av tanken på fremtiden. Jeg har deltidsjobb og skal jobbe et år mens jeg danser. Men hver gang jeg tenker på hva jeg vil studere først og hvor dårlig tid jeg har til dansedelen og resten også blir jeg stressa og helt på gråten. Jeg orker ikke forholde meg til det. Jeg føler at jeg gjorde en dårlig innsats i å sette meg inn i studier og å gå på auditions i våres. Så jeg lurer på om dere har noen råd for å få tankene om framtiden på plass. Evt. Hvordan man lettere kan finne ut av hva man vil bli mer spesifikt. Bare for å nevne det så er jeg også redd for at jeg mister det sosiale ved å jobbe et år og for å falle tilbake i sosial angst som jeg har slitt med tidligere.

SVAR

Besvart 03.06.2018 18:55:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle