Hopp til hovedinnholdet

Har fått tilbakefall av angst og depresjon. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har slitt mye med angst og depresjon, og har tidligere gått til behandling for dette. Jeg avsluttet behandlingen for litt over et år siden fordi jeg mente at jeg ikke trengte det lengere, så jeg har nå ikke noen oppfølging. Jeg har vært i kontakt med både helsesøster, lege og psykolog, men det er ei stund siden nå. Jeg har begynt å få det dårlig igjen, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er livredd for å ta kontakt med noen, og vet ikke hva jeg skal si hvis jeg feks tar kontakt med helsesøster. Tidligere har jeg ikke tatt direkte kontakt med noen selv, det har vært andre som har sett hvor mye jeg slet, og tok kontakt. Jeg har av og på i mange år hatt en slags uvirkelighetsfølelse som er veldig ubehagelig da det føles som ingenting stemmer. Jeg har denne følelsen akkurat nå, og jeg tror det kommer av en sterk angst for muntlig eksamen som jeg snart skal opp i. Jeg føler meg bare helt tom, og har en konstant indre uro. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre med dette.

SVAR

Besvart 30.05.2018 15:58:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan jeg fortelle andre at jeg ikke er psykisk frisk?

En gutt på 14 år stilte oss dette spørsmålet. Her kan du lese hva psykologen svarte. Gode råd også for deg om du strever litt psykisk og holder det for deg selv eller lurer på hvordan du kan fortelle det.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle