Hopp til hovedinnholdet

Hårtap og uopplagt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg viste ikke helt hva slags emne jeg skulle skrive under men dette har noe med hva jeg føler osv. I det siste har håret mitt blitt veldig tynt. Jeg tørr ikke å gå med hestehale, og gjøre ting med håret. Det blir bare poff(har krøller som vanlig) vis jeg grer det(mer enn vanlig). Jeg frykter at jeg hvirkelig kommer til å miste alt i løpet av sommerferien. Samtidig føler jeg meg hele tiden slapp, sover veldig mye, og har alltid lyst på noe å spise. Men det irriterer meg og jeg begynner p føle en skam over meg selv på grunn av det. Men jeg lurte på om du hadde noe som kunne hjelpe meg mot håret så det blir tykkere og finere? Samtidig hvorfor jeg føler at jeg alltid må ha noe å spise... noe som er godt på en måte? Hilsen stresset 14-åring

SVAR

Besvart 09.06.2018 17:39:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Mister du hår?

Hårtap er mer vanlig enn man skulle tro, både for menn og kvinner.

 

Les mer
account_circle