Hopp til hovedinnholdet

Alt virker tungt og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en 17 år gammel jente med utllansk bakgrunn. Alt i livet mitt virker tungt akkurat nå og jeg vêr virkelig ikke hva jeg verken vil eller skal med livet mitt, det er en stor fiasko. Ingen ting går min vei alt fra skole til vanlig liv, jeg er takknemlig for alt jeg har men vet ikke hva jeg skal, er veldig sliten og vil ha en ny start, selv om jeg egt ikke har opplevd livet men jeg er virkelig lei av måten alt har gått med meg nå....

SVAR

Besvart 04.06.2018 14:50:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle