Hopp til hovedinnholdet

Livet mitt går ganske nedover, det føles ikke som at det er noe oppover.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Livet mitt går ganske nedover, det føles ikke som at det er noe oppover. Jeg har flere ganger tenkt på selvskading, men har klart å stoppe meg selv rett før, men jeg er nærmere og nærmere for å gjøre det, og tanken på å slutte livet mitt har lugget som en dyster sky over meg. Jeg har følt at jeg ikke klarer ting, at jeg bare skuffer alle sammen og ikke er bra nok. Jeg klarer ikke å komme ut av disse dystre tankene. Og ikke send meg de artikklene dere har alerede skrevet, de hjelper ikke for meg. Jeg har ikke lyst til å fortelle noen om dette fordi da vil de føle medfølelse og bry seg mer om meg, og se på meg med et annet perspektiv, jeg har smilt hele tiden når jeg er med noen så de ikke skal finne ut av hva som faktisk kjer inni meg, de dystre tankene. Jeg har vært nærme flere ganger på tanken på å løpe hjem fra og ende livet.

SVAR

Besvart 10.06.2018 18:23:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle