Hopp til hovedinnholdet

Hvordan snakke med gutter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går i 9. klasse og ting forandrer seg litt. Jenter henger ikke bare med jenter, og gutter henger ikke bare med gutter. F.eks. når vi skal gå på turer med klassen, så kan en av de jentene som aldri hang med gutter før gå bort til en gutt og gå med han (uten at det er et tegn på flørting/forelskelse osv.). Dette er jo helt normalt, det hadde jo vært rart om damer aldri snakket med menn, hahah. Greia er at jeg ikke er så komfortabel med å gjøre det. Vi er jo nesten voksne og jeg må begynne å få meg guttevenner jeg og. Jeg har prøvd å snakke med noen gutter, men når jeg snakker med de er de ikke engasjert i å snakke i det hele tatt, det er liksom jeg som må styre hele samtalen... (det er kjipt!). Men når venninnen min snakker med de samme personene er de derimot veldig engasjert og snakker om alt mulig. Jeg har begynt å lure på om det har noe med "popularitet" å gjøre. Hun er veldig populær, og jeg er ikke. Hvordan kan jeg begynne å snakke med gutter? Hva kan vi snakke om?

SVAR

Besvart 19.06.2018 23:34:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle