Hopp til hovedinnholdet

Livet mitt er ganske dritt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

livet mitt er ganske dritt, og jeg bli bare rømme fra alt. Jeg har ikke no «bånd» til moren og faren min, jeg forteller ingen ting til dem. Og de blir hele tida sur på meg når jeg låser døra ril rommet for å være alen. De kaster gjenstander i døra, de slår og sparker i veggene, de skriker. Og jeg føler meg ikke trygg. Jeg har også slitt en del med mobbing. Og jeg orker ikke mer. Jeg kan ikke snakke med noen ting om det, fordi jeg ikke stoler på noen. Jeg har ingen ordentlige venner jeg kan fortelle ting til. De som jeg egt er venner med, baksnakker meg og utestenger meg hele tida. Det jeg lurer på da, det er; hva burde jeg gjøre, jeg er ufattelig lei av livet, skal jeg bare hoppe ut fra et stup?

SVAR

Besvart 18.06.2018 15:57:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle