Hopp til hovedinnholdet

Føler meg ensom etter sykdom, hvordan treffe folk igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er en jente på 15, snart 16, som nylig har blitt frisk fra flere alvorlige sykdommer som borrelia, kyssesyken i et år, og noe av det samme som det de med kreft også får. jeg er uendelig glad for å bli fysisk frisk, men sliter fortsatt psykisk. jeg har slitet veldig mye med ensomhet. nesten alle vennene mine har gått videre når jeg var syk og jeg føler jeg har mistet dem. det var og er veldig vanskelig for meg å forstå at dette er pga sykdommen og ikke nødvendigvis noe personlig. jeg har to veldig gode venner men hun ene jobber mye, og hun andre sliter mye med depresjon, men jeg er uendelig takknemlige for dem. men jeg føler meg så alene når det bare er de to jeg har som jeg kan spørre om å finne på noe med osv. jeg og henne ene bestevenninna mi, skal flytte sammen til vgs vi skal begynne på etter sommeren. ny start, nye venner, skal bo på sosialt internat. det blir bra, men fram til da, hvordan kan jeg klare meg i sommerferien når alle er med mange venner, men ikke jeg?

SVAR

Besvart 19.06.2018 13:15:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips til å få nye venner

De fleste synes det er fint å få nye venner, men det er ikke alltid like lett. Både på skolen og på fritiden møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjent med, uten at vi vet helt hvordan vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle