Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg burde gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, nå har jeg slit med angstanfall 3 uker og jeg klarer ikke å være i timene på skolen fordi jeg får panikk etter 10 min, jeg hvet heler ikke hva som trigger angsten men jeg trur det har noe med at jeg er lesbisk og at jeg liker beste venninnen min som er bi og at jeg ikke har kommet ut til familien min. Å dei to siste ukene har jeg hørt opptil 15 stemmer i hode mitt som er så høye at jeg trur ander hører dem og den eneste måten til å få dem til å slutte er ved å kutte meg.jeg har og hallusinasjoner om selvmord der jeg både hører,ser og føler det. Å forrige torsdag midt i timen så jeg følte og hørte at jeg skar opp blodårene mine fra albuen og til håndleddet og jeg kjente at blodet bare rant nedover begge armen. å det første jeg tenkte på når eg kom ut av det var skal jeg barre gjøre det nå. så jeg vet ikke hva jeg burde gjøre. hilsen jente 15.

SVAR

Besvart 20.06.2018 18:09:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle