Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi ødelegger selvbildet mitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en "vennine" jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med. Hun har bare dratt meg nedover nå i det siste. Hun sårer følelsene mine hele tiden. Hun sier ting som "med det du har på deg er du ikke vært 50kr engang" eller "hun så bedre ut i joggebukse enn deg". Jeg har ikke god selvtillit når det kommer til kroppen min, så disse kommentarene sårer meg veldig, men likevel som hun sier det så forteller hun meg at hun er så glad for å ha meg og jeg er hennes første venn, men hun behandler meg ikke som det. Jeg gjør så mye for henne, men hun gir ikke noe tilbake. Hun slenger dritt til meg uten å tenke på at det kan såre meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med henne. Jeg vil ikke være venn med henne lenger, men heller ikke uvenn. Burde jeg fortelle henne hvordan jeg føler? Jeg vil ikke være venn med henne i det hele tatt, jeg er lissom ferdig med henne nå, men skal jeg ignorere henne eller burde jeg si det til henne så hun har det klart for seg at jeg ikke vil være venn med henne mer?

SVAR

Besvart 20.06.2018 18:29:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør DU for å bli kjent med andre?

Mange syns det er vanskelig å få venner eller vite hva de skal prate med andre om. Bruk kommentarfeltet under.

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle