Hopp til hovedinnholdet

Ny skole i høst, gruer meg til gymmen, nye venner og prestasjoner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Var ikke sikker på hvilken kategori jeg skulle velge, så jeg tok følelser. Hei, jeg er lite sosial og har få venner. Jeg skal begynne på en ny skole etter ferien og gruer meg til gymmen, det med å få venner og presentasjonene. Jeg klarer ikke se folk jeg ikke kjenner inn i øynene, jeg klarer ikke å holde på en samtale og jeg blir veldig nervøs, diller med fingrene mine og tenker "kanskje håret mitt er stygt, kanskje de synes jeg er rar" osv. Når jeg er alene blir jeg sykt flau og begynner å gråte og sånt for jeg føler jeg dummet meg veldig ut. Når jeg er ute klarer jeg ikke være rett i ryggen og stirrer i bakken og går fort forbi folk og når jeg er hjemme går jeg rett i ryggen. Jeg klarer ikke å samarbeide med folk og jeg er ikke så flink i gymmen. Jeg klarer ganske bra idrett når jeg er med venner, men når jeg er med fler er det håpløst. Det er veldig plagsomt og jeg aner jo liksom ikke hva jeg skal gjøre. Foreldrene mine forstår ikke så jeg lurte på om dere/du vet hva jeg kan gjøre

SVAR

Besvart 08.08.2018 10:07:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle